Word lid van de Arnhems Hert community en ontvang geweldige voordelen!

Stel je voor: met elke aankoop die je doet met Arnhems Hert draag je bij een aan een florerende duurzame en lokale economie! En daar heb je zelf uiteindelijk ook weer voordeel bij.
Daarom gunnen onze Arnhems Hert deelnemers jou iets extra’s als je met Arnhems Hert betaalt.  Wordt nu Arnhems Hert lid en maak gebruik van dit aanbod!  Het is nu jouw moment om ook deel uit te gaan  maken van een groep van gelijkgestemde duurzame en lokale particulieren, winkels en bedrijven/organisaties!

En inschrijven is nog nooit zo laagdrempelig geweest! Het inschrijfgeld voor de komende 1,5 jaar bedraagt slechts 15 euro. En daarvoor ontvang je direct 10 Arnhems Hert op je rekening! Per saldo kost je inschrijving maar 5 Euro. Dat doen we graag, omdat we jou als enthousiaste ambassadeur voor Arnhems Hert veel belangrijker vinden dan je financiële bijdrage!