De stad Arnhem wordt gedragen door haar inwoners, bedrijven en organisaties. En die wonen, of zijn gevestigd in de Arnhemse wijken.

De achtergrond in de huisstijl van Arnhems Hert is steeds wisselend. Deze achtergrond symboliseert de kern van Arnhem met al onze wijken.

Met al deze wijken gaan we de verbinding aan, of hebben we daar al stappen in gezet. Hier geven we de actuele stand van zaken weer.
Ben jij wijkbewoner of vertegenwoordiger van een wijk/buurt vereniging/platform en geïnteresseerd wat Arnhems Hert voor jouw wijk kan betekenen?
Neem dan contact op met ons!

Craneveer (Alteveer en Cranevelt)

De mensen achter de Buurtfabriek hebben op 4 juli 2019 een avond georganiseerd over lokale betaalmiddelen. Tjwan Oei en Houwke Ong (mede initiatiefnemers van het Arnhems Hert) hebben de aanwezige bewoners verteld wat Arnhems Hert doet en hoe een lokale community, ondersteund met een lokale munt, haar idealen daarmee kan helpen realiseren.

Op dit moment zijn  Alteveer en Cranevelt al heel actief met meerdere initiatieven. Arnhems Hert en Craneveer hebben afgesproken om elkaar op de hoogte te blijven houden van nieuwe ontwikkelingen. Dan kunnen we op een passend moment te verkennen of Arnhems Hert met en voor Craneveer een specifieke actie zal gaan opzetten.
Op dit moment kan elke inwoner van Alteveer en Cranevelt al lid worden van Arnhems Hert. Dat geldt óók voor de ondernemers en organisaties, gevestigd in Alteveer en/of Cranevelt!

Bron: Heritage Auctions

Spijkerkwartier

Het Spijkerkwartier is een actieve wijk van Arnhem. Mijn Spijkerkwartier getuigt daarvan!

Wil je kennismaken of contact leggen met actieve Spijkerkwartierbewoners? Hier vindt je een overzicht op mijn Spijkerkwartier!

Op dit moment kan elke inwoner van Spijkerkwartier al lid worden van Arnhems Hert. Dat geldt óók voor de ondernemers en organisaties, gevestigd in het Spijkerkwartier! Bij Odin (met een ledenpas, voor meer informatie zie de pagina van Odin) en bij Bakkerij Tom van Otterloo kun je als Arnhems Hert deelnemer al met Arnhems Hert betalen!

Geitenkamp

De Gildemunt is dé munt van de Geitenkamp. Destijds met het Hoogte80 Festival samen opgetrokken. Nu weer ieder op eigen benen. Arnhems Hert heeft de organisatie van de Gildenmunt gepolst of er interesse is om te verkennen of samenwerking mogelijk is en zoja, op welke wijze we elkaars sterke punten kunnen bundelen. Zodra we meer weten, houden we jullie op de hoogte!

Op dit moment kan elke inwoner van de Geitenkamp al lid worden van Arnhems Hert. Dat geldt óók voor de ondernemers en organisaties, gevestigd in de Geitenkamp!

Arnhem Centrum

Arnhem Centrum bruist! Met de recent ingerichte Stadskeuken in de Beekstraat! Als we met Arnhems Hert een vergaderplekje zoeken, zitten we hier heel graag! En de stadskeuken organiseert ook regelmatig andere activiteiten.

Verder heeft Arnhem Centrum maar liefst twee buurtverenigingen, ieder met haar eigen identiteit en achtergronden! We hebben Arnhem6811, het platform voor bewoners van de Arnhemse binnenstad. En er is een een bewonersgroep Arnhems Hart.  Met beide bewonersgroepen hebben we contact gelegd om in het kader van “bewoners ontmoeten bewoners” samen activiteiten te ontplooien.

Mis jij jouw wijk? Dat kan, want we hebben nog niet met alle wijkvertegenwoordigers contact kunnen leggen! Voel jij je verbonden met jouw wijk, en ben je enthousiast over wat Arnhems Hert voor jouw wijk kan betekenen? Neem dan Contact met ons op! Wie weet, staat hier binnenkort dank zij jou je wijk met een prachtig initiatief om, met ondersteuning van Arnhems Hert aan een florerende en duurzame gemeenschap te bouwen!