De Arnhems Hert community levert voor haar deelnemers en andere geïnteresseerde Arnhemmers een zich uitbreidend palet aan diensten en produkten.

Kerstpakketten: Dit jaar leveren we voor het derde jaar een uniek duurzaam Arnhems Kerstpakket.

Relatiegeschenken: Variërend van Arnhemse Honing tot Arnhemse Kunstboeken: voor echte originele Arnhemse relatiegeschenken kan je nu terecht bij de Arnhems Hert community.

Arnhems Hert community items: Ambassadeurs van Arnhems Hert kunnen terecht voor Flyers in de vorm van een betaalbiljet (Specimen). Verder hebben we voor geïnteresseerden nog het weggeefboek van Henk van Arkel in kleine oplage beschikbaar (Wil je dit boek voor de eeuwigheid houden, dan kost het je slechts 8 Arnhems Hert (of 10 Euro), heb je de intentie om het boek na lezing door te geven, dan is het boek zonder kosten bij ons te verkrijgen (op de meeste vrijdagen, tussen 11.00 en 13.00 uur af te halen in Velp. Voor meer informatie of voor een afspraak: neem contact met ons op).

Wordt je deelnemer van Arnhems Hert dan bieden we je momenteel de volgende diensten aan:

  • Arnhems Hert Betaalrekening (met handige app, en voor de administratie download MT940 bestanden)
  • Arnhems Hert Loyalty systeem (Doordat deelnemers Arnhems Hert op hun rekening hebben staan, geven deze deelnemers Arnhems Hert ook weer uit binnen de community Arnhems Hert. Als winkelier kan je dat nog verder stimuleren door ten opzichte van je Euro prijzen een korting of speciale acties in te voeren als je met Arnhems Hert betaalt)
  • Point of Sale applicatie voor ontvangsten van Arnhems Hert in je winkel

In de loop van 2021/2022 breiden we het dienstenpakket voor Arnhems Hert deelnemers uit met:

  • Waardebonnen (te besteden bij alle Arnhems Hert acceptanten) in een moderne digitale vorm:
    In verschillende waarden (tot 150 Arnhems Hert) verkrijgbaar, met een geldigheid van maar liefst drie jaar. En daarna zijn er aantrekkelijke mogelijkheden om als particulier over te stappen naar een Arnhems Hert betaalrekening.
  • Onderlinge kredietverlening