Betaalsysteem

Arnhems Hert maakt gebruik van het betaalsysteem Cyclos. Circulair Geld Nederland ontwikkelt deze betaalsoftware en komt regelmatig met functionaliteitsuitbreidingen.

Dit onderlinge betaalsysteem werkt geheel digitaal.

Elke rekeninghouder krijgt de beschikking over:

  • Een eigen online, real time betaalomgeving voor de PC of laptop
  • Een online, real time betaalapp (voor zowel het iOS als het Android platform)
  • Naast de regulier betalingen zijn onder andere de volgende functies beschikbaar:
    • Aanmaken van een circulaire “Tikkie” , de Cirki
    • Inplannen van periodieke betalingen (als alternatief voor incasso aan de ontvangerzijde)

Voor de administratie is er de mogelijkheid om een zogenaamd MT940 transactie bestand te genereren. Vrijwel alle courante administratiepakketten kunnen deze MT940 bestanden inlezen.

Voor Retailers is er aanvullend de beschikbaarheid van Point of Sales functionaliteit. Hiermee kan je winkelpersoneel Arnhems Hert betalingen ontvangen of de dagomzet in Arnhems Hert opvragen. Het is niet mogelijk om uitgaande betalingen te doen. Daarmee is een extra veiligheid ingebouwd.

Schermweergave betaalomgeving

Schermweergave Transactieoverzicht

Point of Sale Functionaliteit

Heb je winkelpersoneel? Wil je dat zij alleen Arnhems Hert betalingen kunnen ontvangen en geen uitgaande betalingen kunnen doen? Dan is de extra Point of Sale functionaliteit een uitkomst. Hiermee kun je alleen betalingen ontvangen en een dagomzet overzicht genereren. Wel zo veilig! Inclusief de operationele support zijn de jaarkosten voor de deze POS functionaliteit € 65 op jaarbasis. Aanvragen voor bedrijven/organisaties is mogelijk via het contactformulier.

Schermweergaven van de betaal app