Afgelopen jaar is de kinderopvangtoeslagaffaire veel in het nieuws geweest. De situatie blijkt iedere keer erger te zijn dan je je eigenlijk kunt voorstellen. De gedupeerden leven al jaren in onzekerheid over de toekomst met én van hun kinderen. Het had ook ons kunnen overkomen. Of jou.

Renée van der Harst – Wagenvoorde uit Arnhem (zie ook onderstaand krantenartikel) is de sympathieke crowdfunding actie gestart: “Geef om gedupeerden! #arnhemdeelje13demaand”. Met de opbrengst ontvangen Arnhemse gedupeerden van de kinderopvangtoeslagaffaire een set van waardebonnen, waaronder de Arnhemse Waardebon van Arnhems Hert. Haar droom is dat we iedere Arnhemse gedupeerde € 250 kunnen geven bij de start van 2022.

Deze actie past helemaal bij de doelstelling waar Arnhems Hert voor staat: Arnhems Hert is er om een florerende en duurzame lokale gemeenschap en economie te realiseren. Waar gemeenschapszin, samen-leven voorop staat.

Vandaar dat wij om de crowdfunding te ondersteunen de volgende actie starten: Als jij nú als particulier, lid wordt van Arnhems Hert (15 euro), dan dragen wij namens jou 10 Euro bij aan deze sympathieke actie! Je contributie voor Arnhems Hert is daarmee ook nog eens voor 2 jaar (2022 én 2023) betaald.

Deze actie geldt t/m 31 december 2021. Laat je hart spreken én steek de gedupeerde gezinnen in Arnhem een hart onder de riem. Schrijf je nú in als deelnemer via de volgende link.

(NB: En voel je vrij om zelf aanvullend nog een bedrag te doneren! Dat kan via “Geef om gedupeerden! #arnhemdeelje13demaand”.)

We vermelden begin januari de totale donatie op de Arnhems Hert website, met daarbij jouw bijdrage via deze actie en (desgewenst) je naam of initialen.