Henk Smit, voormalig directeur van Driekant Ambachtcentrum en biologische bakkerij in Zutphen, een onderneming met een sociaal hart zal ons deze avond meenemen in de wereld van leerwerktrajecten voor mensen die met hun talenten aan de slag willen, en daarbij een steuntje in de rug nodig hebben.

Henk Smit staat bekend om zijn charismatische presentatie en concrete aanpak. Gebaseerd op zijn 25 jaar praktijkervaring én zijn persoonlijke bevlogenheid, maakt hij je “vanzelf” enthousiast. Kortom een aanrader!

Datum:  donderdag 4 november 2021

Tijd:        20.00 uur (aanvang programma) tot circa 21.45 uur (Inloop is vanaf 19.45 uur)

Locatie: Restaurant Foodvia, Markt 33 Arnhem (aan de markt in het centrum van Arnhem)

Voor wie is deze bijeenkomst? Iedere geïnteresseerde in het onderwerp is welkom. En je bent ook welkom om “de sfeer” te proeven bij Arnhems Hert.

We verwelkomen je graag op deze avond!
Wil jij ook aan deze inspiratie avond deelnemen of heb je vragen? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in.
Deelname aan de avond is kosteloos. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Waarom organiseren we deze bijeenkomsten? Arnhems Hert is een groep van sociaal en maatschappelijk gedreven ondernemers/bestuurders én particulieren. En ieder van ons geeft daar op zijn of haar manier invulling aan. Dat is mooi!

Onze bijdrage is dat wij een platform bieden waarin we elkaar kunnen ontmoeten, verbinden en elkaar inspireren.

INSCHRIJFFORMULIER: