Rethink it all (door Huub Looze van het Omlab)

Koningspaar bewondert Biostraat

Eerder heeft Huub Looze van het Omlab het koningspaar enthousiast gemaakt voor zijn bio-based ontwerp- en maaklab. Ook wij zijn enthousiast geworden van de wereld van onmogelijk geachte bio-based mogelijkheden!
Donderdagmiddag 11 maart 2021 van 17:00 tot 18:00 uur zal Huub Looze je in zijn enthousiasme meenemen tijdens het Arnhems Hert on-line event voor geïnteresseerde ondernemers uit de regio Arnhem.

We laten Huub aan het woord: “Ik zal het hebben over het bouwmateriaal dat we ontwikkelen om mee te 3D printen maar ook over de missie van Omlab waarmee we onze opdrachtgevers en onze omgeving uitdagen om andere keuzes te maken: bio-based materiaal en minder materiaal, door slimmer maken; regionale samenwerkingen en duurzaam ondernemen waarmee we het verschil kunnen maken”.

Voor wie: Voor ondernemers uit de regio Arnhem
Datum: donderdag 11 maart 2021 van 17:00 – 18:00 uur.

Programma
16.45  uur: Inloggen
16.50  uur: Kennismakingsronde
17.00  uur: Super Circulair: Rethink it all (Interactieve presentatie en vragen)
17.30  uur: In deelgroepen elkaar inspireren en delen succes en andere ervaringen. (Wisdom of the crowd)
17.45  uur: Plenaire afsluiting
18.00 uur: Uitloggen

Ben je geïnteresseerd? Wil je je laten inspireren door anderen? Zet de datum in je agenda en geef je op! (Dan sturen wij je een bevestiging van je aanmelding toe, en op de dag zelf een Zoom link voor de bijeenkomst met nog wat gebruikstips voor diegenen die niet zo vaak met Zoom werken).

Wil je eerst meer weten of ons iets vragen? Dat kan, neem dan contact op via de mail: welkom@arnhemshert.nl.
Of bel één van de initiatiefnemers: Tjwan Oei (06 – 40 12 14 10) of Houwke Ong (06 – 41 21 48 00)

Over Omlab: Maak (!) het verschil, dat is de missie van Omlab. Onderzoek, ontwerp en maak met 100% respect voor de natuur. Omlab is een ontwerp- en projectstudio, een biobased maakplek en werkplaats voor praktisch onderzoek. Omlab is maker, initiator en educator.

Vanuit de passie voor circulair denken en werken is Omlab een enthousiast deelnemer en ambassadeur van het duurzame lokale betaalsysteem Arnhems Hert.

Over Arnhems Hert: Arnhems Hert bouwt aan een community van inwoners, ondernemers én organisaties in de regio Arnhem. Waar wij samen werken aan een betere leefomgeving en een duurzame, lokale en florerende economie. De impact verdubbelt doordat het lokale betaalmiddel Arnhems Hert waarmee jij betaalt ook door de volgende deelnemer weer lokaal en duurzaam besteed wordt binnen de community, enz, enz. Bakkerij Tom van Otterloo, duurzaam maatpakken atelier Aarden en de sociale coöperatie Infinite Inspiration zijn initiatiefnemers van Arnhems Hert. Verder kan je met Arnhems Hert betalen bij bovengenoemde bedrijven en (onder andere) bij Merkmij, Odin, Koffiebranderij Peeze, FoodVia en de Groene Vos.