Arnhems Hert groeit! Ben jij al aangesloten bij de Arnhems Hert community of ben je geïnteresseerd in Arnhems Hert? Het kan misschien een uitdaging zijn om de voordelen van het betaalmiddel Arnhems Hert en een lidmaatschap direct te begrijpen, óf aan anderen uit te leggen. Daarom hebben wij infographics laten ontwerpen door community-lid Kim Lagerweij van Pluk de dag – Green Graphics.

 

 

Arnhems Hert uitgelegd

Het doel van de infographics is, dat ondernemers en particulieren (vrienden) zelf het verhaal van Arnhems Hert kunnen promoten bij andere ondernemers en consumenten. Consumenten delen het verhaal met andere consumenten en hun favoriete lokale ondernemers. Doordat het verhaal actief verteld wordt, dragen we samen bij aan de groei van Arnhems Hert en steun binnen een duurzame en lokale economie.

De infographic legt uit:

  • Wat is Arnhems Hert?
  • Hoe werkt het?
  • Wat is het effect?
  • Wat levert het op?
  • Voor wie is Arnhems Hert: voor mezelf/ voor de samenleving

 

Download infographic voor particulieren & vrienden

 

Download infographic voor ondernemers

 

Deel ons verhaal en natuurlijk ook je eigen motivatie met anderen, waarom je geïnteresseerd bent of al lid bent van de community. Samen groeien we sterk en steunen we de lokale en duurzame economie! #supportyourlocals #arnhem