Nederland zit opnieuw in een (gedeeltelijke) lockdown. Dat is een harde klap voor veel ondernemers. Je kunt Arnhemse ondernemers helpen door deelnemer te worden van Arnhems Hert. Koop Arnhems Hert aan van je euro’s en krijg dezelfde waarde ervoor terug: € 1 = 1 ARH. Besteed het circulair geld (Arnhems Hert) vervolgens bij de deelnemende bedrijven, zoals: Restaurant FoodVia, Bakkerij Tom van Otterloo, De Groene Vos, I am Aikidoka, Pluk de Dag en Omlab. Het ‘geld’ dat jij besteedt, wordt door de ondernemer opnieuw besteed binnen die lokale economie, visa versa. Zo helpen we elkaar!

Hoe kun jij de lokale ondernemers helpen?

Je kunt eten bestellen en afhalen bij Restaurant FoodVia (wo t/m zo), brood kopen bij Bakkerij Tom van Otterloo en boodschappen doen bij bio-supermarkt Odin. Gestaag komen er steeds meer winkels bij. Jij kunt al het verschil maken door je favoriete lokale winkel aan te dragen en vervolgens te steunen door er iets te kopen en te betalen met Arnhems Hert.

Wat is Arnhem Hert?

Arnhems Hert is een community die lokale ondernemers steunt en een nieuwe visie heeft op het ondernemen in het post-corona tijdperk. Arnhems Hert bouwt aan een community van inwoners, ondernemingen en maatschappelijke organisaties in de regio Arnhem, waarin mensen betrokken zijn bij elkaar.

Samen werken we aan een betere leefomgeving en een duurzame, lokale en florerende economie. Waar elkaar helpen, iets gunnen en samenwerken als waarden worden gezien. Er is aandacht voor elkaar en voor wie na ons komt. Gezond, eerlijk en inclusief. Voor nu en later.

Het lokale betaalmiddel Arnhems Hert is als een impactverdubbelaar en het verbindende element van de verschillende economische sectoren. Doordat het betaalmiddel in de regio blijft en lokaal circuleert, profiteren de lokale ondernemers daar ook weer van. Het betaalmiddel komt telkens bij hen terug en daar kan jij als nieuwe deelnemer of particulier ook deel van uitmaken.

Dat klinkt toch fantastisch? Support de Arnhemse locals! Kijk en luister hoe het werkt en meld je nu aan als Arnhems Hert deelnemer