Arnhems Hert organiseert de inspiratieavond “Gezond voedsel in een gezonde, duurzame wereld”. 

Annelies Holthaus, eigenaresse van Restaurant Foodvia in Arnhem, zal ons meenemen in haar inspirerende visie en ons een kijkje geven in haar keuken. Na deze interactieve lezing weet je dat gezonder en duurzamer niet moeilijk of saai is, maar juist verrijkend en heerlijk!

Voor wie, waar en hoe laat?
Deze inspiratieavond is bedoeld voor inwoners van het Spijkerkwartier, en andere geïnteresseerden! We komen bij elkaar bij DAZO[1], Spijkerstraat 125, Spijkerkwartier, Arnhem.
Wist je dat je als inwoner van het Spijkerkwartier je dagelijkse boodschappen al kunt doen in Arnhems Hert? Bij Bakkerij Tom van Otterloo en ODIN in de Steenstraat kun je betalen met Arnhems Hert. Ook DAZO (de plek voor ondernemers in de Steenstraat) is lid. Met andere ondernemers in het Spijkerkwartier zijn we in gesprek. Voor inwoners in het Spijkerkwartier wordt het nu heel interessant om aan te sluiten!

Datum: woensdagavond 14 oktober 2020
Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur (tot circa 22.00 uur).
Wij zorgen dat de adviezen voor publieke kleinschalige bijeenkomsten i.v.m. Corona worden nageleefd. Registratie vooraf is daarom verplicht! Het aantal deelnemers is beperkt tot 15.

Programma
19.00 uur: Inloop met koffie/thee
19.30 uur: Kennismaking
19.45 uur: Gezond voedsel in een gezonde, duurzame wereld (Annelies Holthaus, eigenaresse van Restaurant Foodvia)
20.30 uur: Pauze
20.45 uur: Discussie met de aanwezigen
22.00 uur: Afsluiting

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan direct aan!
Dat kan je doen door een mail te sturen aan welkom@arnhemshert.nl.
Vermeld daarin je naam en neem de volgende verklaring over:
“Ik meld me hierbij aan voor de inspiratie avond bij Dazo in het Spijkerkwartier op woensdagavond 14 oktober 2020. Ik bevestig dat ik momenteel geen Corona gerelateerde klachten heb. Mocht ik alsnog Corona gerelateerde klachten krijgen, dan zal ik me tijdig afmelden voor deze bijeenkomst”. 
Vooraf bij ons opgeven (i.v.m. de corona maatregelen en in verband met het maximaal aantal toegestane deelnemers) is noodzakelijk! Wij sturen je een bevestiging dat je welkom bent, of dat de limiet voor het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Aan het bijwonen van deze avond zijn geen kosten verbonden (een bescheiden vrijwillige bijdrage op de avond naar draagkracht wordt op prijs gesteld, maar ook zonder bijdrage ben je van harte welkom!).

De avond wordt georganiseerd door de community Arnhems Hert 
Arnhems Hert ( www.arnhemshert.nl ) bouwt aan een community van inwoners, ondernemingen en maatschappelijke organisaties, waarin mensen betrokken zijn bij elkaar. Samen werken aan een betere leefomgeving en een duurzame, lokale en florerende economie. Waar coöperatie het wint van concurrentie. Waar elkaar gunnen, samenwerken en elkaar helpen als waarden worden gezien. Aandacht voor elkaar en voor wie na ons komt. Gezond, eerlijk en inclusief. Voor nu en later. Met het lokale betaalmiddel Arnhems Hert als verbindend element over de verschillende economische sectoren en als impactverdubbelaar. Doordat het betaalmiddel in de regio blijft en lokaal circuleert, profiteert de regio daar ook weer van. Het betaalmiddel komt eerder bij je terug.

Bakkerij Tom van Otterloo, Duurzaam maatpakken atelier Dutch Spirit en Infinite Inspiration zijn initiatiefnemers van het Arnhems Hert.
Verder kan je met Arnhems Hert betalen bij bovengenoemde bedrijven en (onder andere) bij Omlab,
Merkmij, Odin, Koffiebranderij Peeze, FoodVia en de Groene Vos.

Wil je eerst meer weten of ons iets vragen? Dat kan, neem dan contact op via de mail: welkom@arnhemshert.nl.
Of bel een van de initiatiefnemers: Tjwan Oei (06 – 40 12 14 10) of Houwke Ong (06 – 41 21 48 00)

[1] DAZO: Dit Adres Zoekt Ondernemers