Op 14 oktober 2020 was de tweede inspiratieavond van Arnhems Hert voor het Spijkerkwartier. Dé vooravond van de gedeeltelijke lockdown. Bij broedplaats DAZO 125, sprak Annelies Holthaus van Restaurant FoodVia over haar kijk op “Gezond voedsel in een gezonde en duurzame wereld”. Dat de wereld in het Coronatijdperk niet gezond en duurzaam is, dat is wel duidelijk.

Annelies vertelde een heel mooi en persoonlijk verhaal over haar visie en de bewustwording die zij, naast lekker eten, aan haar klanten wil meegeven. Annelies heeft met al haar leveranciers een verbinding en van alle voedselingrediënten die zij gebruikt in haar restaurant, kent ze de herkomst en de hoe het is geteeld. Haar persoonlijke ervaring is dat door op deze wijze om te gaan met voedsel, zij daardoor “een rijker mens” is geworden. Ook geeft het haar veel vertrouwen in de toekomst, ondanks de tweede coronagolf.

Het was een inspirerende, leuke en interactieve bijeenkomst. De volgende bijeenkomst verwachten we in het voorjaar te organiseren. Blijf op de hoogte door de Arnhems Hert Facebook en LinkedIn te volgen.