Stel, je hebt net broodjes gehaald, een fijne massage gehad of folders laten afdrukken. Je wilt afrekenen met Arnhems Hert, maar het desbetreffende bedrijf heeft de Circuit Nederland App nog niet geinstalleerd óf het scannen van de QR-code werkt even niet. Vervelend, maar dat kan natuurlijk voorkomen. Wist jij dat je als betalende klant ook direct Arnhems Hert kan overboeken naar een bedrijf, zonder het scannen van een QR-code?

Hoe werkt het

  1. Open en Login via de Circuit Nederland app op je telefoon
  2. Ga naar <Betaling>
  3. Tik <Aan deelnemer> (via zoekpagina)
  4. Typ naam deelnemer/ bedrijf via de zoekbalk en tik op <Search>
  5. Vul het Arnhems Hert bedrag in en evt. beschrijving. Tik <Volgende>
  6. De betaling is gedaan, een groene vink verschijnt in beeld

Loop je nog ergens tegenaan? Laat het ons weten en stuur ons een e-mail.