Arnhems Hert maakt deel uit van een landelijke beweging, All United. Circulair geld kan de impact van onze duurzame keuzes vergroten en de economische transitie naar een duurzame wereld enorm versnellen. Die ambities delen we via All United met een flink aantal andere communities van duurzaam handelende inwoners en organisaties, in Nederland.

Arnhems Hert nodigt je uit om mee te doen aan een All United publieksactie, waarmee jij hét verschil kan maken, én kans maakt op het winnen van een circulaire MUD jeans!

Eigenlijk is het heel eenvoudig om mee te helpen de wereld te verbeteren. Steeds meer mensen en bedrijven zetten zich met passie in voor een nog mooiere wereld. Biologische restaurants, fair trade winkels, circulaire bedrijven, sociale initiatieven, noem maar op. Wil jij daar deel van uitmaken? Wil je deze beweging helpen groeien? Dat kan heel simpel.
Drie manieren hoe je gelijk mee kan doen:

  1. Open je voor de nieuwe economie (en open voor 31-12-2020 een rekening als particulier: Woon je in Arnhem of omgeving (026 regio), open dan een Arnhems Hert rekening).
  2. Vergroot je veranderkracht (Doe nog voor 31-12-2020 je eerste aankoop in Arnhems Hert).
  3. Draag een passend bedrijf aan voor deelname aan Arnhems Hert.
Voor elke van de drie genoemde bijdragen verloot de beweging All United een MUD Jeans (met dank aan MUD jeans voor het ter beschikking stellen van deze prijzen.
Wil je meer weten, of ben je geïnteresseerd om mee te doen? Download hier de flyer met uitleg. Wil je meer weten over de beweging All United? Klik dan hier.