Het initiatief Duurzame Mode 025 heeft een avond voor spelers in het mode ecosysteem in de regio Arnhem Nijmegen georganiseerd met de titel “Take back the Economy”.

Godelieve Spaas, lector Avans University of Applied Sciences Sustainable Strategy & Innovation en expert op het gebied van nieuwe economie, opende de avond waarin zij een lans brak voor lokaal: “Wij moeten van onderaf de economie weer toe-eigenen”.

Daarna sprak Houwke Ong, mede-initiatiefnemer van Arnhems Hert, over Arnhems Hert als een oplossing om de lokale economie vorm te geven. Naast de zes modeontwerpers (Fraenck, Elsien Gringhuis, Hempje (Clarent Savi), Fundies for funny peeps (Hans Hutting), Schrav & Roumans (Sophie Roumans)) waren er nog andere belangstellenden. Deelnemers vonden het een inspirerende avond met een levendige interactie.

Het Arnhems Hert bedankt Joan den Exter en Sebastiaan Kramer van Duurzame Mode 025 voor de uitnodiging, gastvrijheid en de organisatie!