Op 28 februari 2020 was Houwke van Arnhems Hert aanwezig op de eerste bijeenkomst van de beweging All United. Houwke werd spontaan geïnterviewd door een deelnemer. “Het is altijd leuk om met gelijkgestemden bij elkaar te zijn. Wat ons bindt, is dat we niet afwachten maar zelf initiatieven nemen om de maatschappij te verbeteren.”

Verder waren aanwezig: Heidi Leenaerts, initiatiefnemer van de  beweging All United, Tom van Otterloo, Eric Toenhake, Ruud Tuithof, Elvira van Rijn, Annelies Holthaus, , Maarten Tjallingi, en een aantal bekenden uit de Zutphense gemeenschap, waaronder Henk Smit, en Ids van Dijk. Het was een geanimeerde bijeenkomst met ruim 35 deelnemer uit het hele land.

Aan het eind van de avond deelden de deelnemers één woord als terugblik op deze avond. Kernwoorden waren: inspirerend, hoopvol en verbindend.