Ben je (nog) geen deelnemer van Arnhems Hert, maar wil je toch een Arnhemse Waardebon aanschaffen (Voor jezelf, of voor een ander)?

Dat kan! Via de webshop van onze Arnhems Hert deelnemer Arnhem Lokaal kun je deze Arnhemse Waardebonnen bestellen, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Je betaalt via Ideal en de Arnhemse Waardebon wordt binnen 12 uur verzonden naar de opgegeven ontvanger. De waardebonnen zijn beschikbaar met de volgende bedragen: 5, 15, 25, 35 en 50 Arnhems Hert.

BESTEL ZO JE ARNHEMSE WAARDEBON

Zorg dat je de volgende gegevens klaar hebt liggen:

  1. Het bedrag wat je wilt schenken. Kies een bedrag tussen de 5 en 50 Arnhems Hert. De waarde van een Arnhems Hert is gelijk aan een Euro.
  2. Het email adres van degene aan wie je de Arnhemse Waardebon wilt schenken.
    Je kunt hier ook je eigen email adres invullen. Dan ontvang jij de Arnhems Waardebon.
  3. Desgewenst een persoonlijke tekst (van maximaal 75 tekens)
  4. Je eigen naam en email adres (dan kunnen we in geval van vragen contact met je opnemen)

(En als je je eigen email adres invult, geef je jezelf een Arnhemse Waardebon! Als je die afdrukt, dan kun je ook zonder  je smartphone met  de Arnhems Hert app inkopen doen met je Arnhemse Waardebon. Druk in dat geval de digitale waardebon af en neem die mee naar de winkel.)

Voor meer achtergrond informatie over de Arnhemse Waardebon, lees hier verder.

(NB. Mocht je een foutief, maar bestaand email adres opgeven bij de ontvanger, dan kunnen we daar geen verantwoordelijkheid voor nemen. Mocht je daar na bestelling achter komen, laat het ons dan z.s.m. weten. We kunnen  de waardebon wel z.s.m. na  je melding ongeldig laten maken.)

En dit is de Arnhemse Waardebon, zoals de ontvanger die in haar/zijn mailbox ontvangt:

Bron: TO (Versie: februari 2022)