Wij zijn deze week de Arnhems Hert kerstpakketten aan het bezorgen, o.a. bij Donders BV in Duiven! Op de foto zie je de overhandiging van het kerstpakket door Tjwan (Arnhems Hert) aan Jolanda Donders.

Donders BV is met Jacket Concept ook meteen lid geworden van onze community. Je raadt het misschien al. De betaling van de kerstpakketten is voldaan met Arnhems Hert! Daarmee steunt Donders BV niet alleen lokale ondernemers (doordat er uitsluitend lokale producten in het kerstpakket zitten), maar ook onze lokale economie. In 2021 kun je een leuke jas of jacket scoren en betalen met circulair geld bij Jacket Concept. Het door jou bestede geld wordt opnieuw lokaal en duurzaam besteed, binnen de community. Wat een mooi begin van het nieuwe jaar!

Wij wensen iedereen fijne Feestdagen toe en een goede gezondheid. Ondanks de bijzondere omstandigheden hopen we dat wij elkaar, ook in 2021, kunnen blijven steunen. Dit jaar hebben we samen met lokale ondernemers weer mooie en duurzame kerstpakketten kunnen realiseren. Voor de gelukkigen met zo’n kerstpakket: geniet er dubbel en dwars van!

#supportyourlocals #circulaireconomie #arnhem