Arnhems Hert is nu geopend voor inschrijving. De lancering van het Arnhems Hert vond plaats op vrijdag 14 september in Zalencentrum Coehoorn, gepresenteerd door Houwke en Tjwan van Infinite Inspiration. Ze vertelden over de achtergronden van het Arnhems Hert, hoe het nieuwe betaalplatform werkt en er was volop ruimte voor vragen. Verder werd het mooie logo onthuld, dat is ontworpen door Ruud Tuithof van Merkmij. Daarna gingen bezoekers interactief aan de slag met de vraag: “Van welk netwerk ben jíj het hart?” Op basis daarvan gingen ze op zoek naar netwerken, waarin ze direct van start kunnen gaan met het Arnhems Hert als lokaal betaalmiddel. Er was de gelegenheid om je ter plaatse in te schrijven. (En kan ten alle tijde via deze site of via welkom@arnhemshert.nl).
Om half vijf werd de bijeenkomst worden afgesloten met een borrel.