In vroegere tijden waren zout, schelpen of goud erkende ruil en betaalmiddelen. In onze tijd heb je nog munten en bankbiljetten, waarvan de waarde wordt gegarandeerd door de Nederlandse bank. Maar het merendeel van de transacties verloopt tegenwoordig digitaal, via een betaalpasje, of nog moderner, via een betaalapp op je smartphone of betaalprogramma op je PC.

De moderne lokale betaalsystemen hebben de voorgaande stappen overgeslagen en zijn direct overgegaan op digitale betaalsystemen. Zo ook onze partner Circuit Nederland, die voor ons het Arnhems Hert als betaalmiddel bijhoudt.

Dat betekent dat als je bij Circuit Nederland een Arnhems Hert rekening opent, je toegang krijgt tot een betaalapp voor je smartphone en een betaalprogramma voor op je PC. Dit alles met jouw accountgegevens. Met deze app en dit betaalprogramma kan je je saldo opvragen en kan je betalen.
Geen pas die je kan verliezen, maar betalen met je smartphone!

Waar vindt ik mijn Arnhems Hert? Je saldo Arnhems Hert kan je opzoeken op je betaal app. Overal waar jij je smartphone bij je hebt, kan je ook je saldo inzien!

Hoe kan ik met Arnhems Hert betalen? Ook betalen doe je met dezelfde betaalapp! Wil je meer weten over hoe je betaalt met de betaalapp, klik dan hier.

Wat is de waarde van één Arnhems Hert? We hebben de waarde van een Arnhems Hert op een Euro gesteld. Wil je Arnhems Hert toevoegen aan je saldo? Dat kan je doen via een storting in Euro’s bij Circuit Nederland. Je kan ook bij beheer@arnhemshert.nl vragen of er leden zijn met een structureel overschot. Dan kan je met hen afspraken maken over het overnemen van Arnhems Hert. Zo help je je collega’s, heb je zelf Arnhems Hert op je rekening, en heb je er ook een waardevol netwerk bij!