1. Aankopen doen met Arnhems Hert.
  De beste manier is natuurlijk aankopen te doen bij collega Arnhems Hert deelnemers. Daarmee blijft het geld lokaal en duurzaam ingezet.
 2. Het Arnhems Hert netwerk uitbreiden met jouw lokale en duurzame leveranciers.
  Daarnaast kan je jouw lokale leveranciers attent maken op Arnhems Hert. Als “teaser” kan je daarvoor bij ons Arnhems Hert “biljetten” ontvangen. Die kan je aan je leverancier geven, waarbij je aangeeft dat je de volgende keer hen graag écht in Arnhems Hert betaalt!
  Als zij ook Arnhems Hert deelnemer worden, kun je voortaan ook bij hen terecht en met Arnhems Hert je aankopen voldoen.
 3. Arnhems Hert ruilen tegen Euro’s bij collega deelnemers.
  Als jij ruim Arnhems Hert over hebt, is de kans groot dat er collega deelnemers zijn, die Arnhems Hert tekort komen en graag Arnhems Hert van je overnemen. Er zijn op deze manier 1:1 al vele Euro’s en Arnhems Herten omgeruild. Op onze interne groepsapp Zulip kan je daartoe een oproep doen (Heb je nog geen toegang tot deze groeps app, vraag dan een toegangscode aan via ons contactformulier (Alleen toegankelijk voor Arnhems Hert deelnemers).
 4. Arnhems Hert inruilen tegen Euro’s bij het Social Trade Circuit Nederland.
  Alhoewel we graag willen dat het volume Arnhems Hert in de loop van de tijd blijft toenemen, hebben we onderling afgesproken dat we de gelegenheid bieden om na een bepaalde looptijd (momenteel ingesteld op 180 dagen) Arnhems Hert weer in te wisselen. Afgesproken is dat Social Trade Circuit Nederland daar een bescheiden Cash Out fee (0,5 %) voor rekent. Voor meer informatie daarover, neem via het contactformulier contact met ons op.

te verdienen, maar je kan ook Arnhems Hert kopen. Daarvoor moet je wel een Arnhems Hert rekening bij Circuit Nederland hebben (Heb je die nog niet, dan kun je die hier openen.  Ben je nog geen lid van de Arnhems Hert, dan kun je je hier aanmelden).

Hoe koop je Arnhems Hert?
In je Circuit Nederland account of in de app: klik op “Geldzaken” en dan in het linkermenu op “Saldo opwaarderen”. Met iDEAL betaal je vervolgens en daarna staat je aangekochte bedrag in Arnhems Hert gelijk op je rekening. Let op: consumenten mogen van de DNB in totaal niet meer dan 150,- Arnhems Hert op hun rekening hebben staan. Let hierop bij het aankopen. Voor bedrijven is er geen maximum.

Bron: TO (Versie: februari 2022)