Leuk dat je nieuwsgierig bent naar het Arnhems Hert!
Wees loyaal, koop zoveel mogelijk lokaal

De gever/geefster heeft jou dit biljet niet zomaar gegeven!

Dit biljet heb je gekregen met de verwachting dat ook jij hét verschil wil maken in joúw leefomgeving! Voor jezelf én de generaties na jou.
Door te betalen in Arnhems Hert doe je niet alleen zélf lokaal en duurzaam je aankopen, maar zorg je er ook voor dat jouw winkel of leverancier dat ook doet, en die ook weer, enz, enz.  Met Arnhems Hert blijft het geld lokaal circuleren! Wil je meer weten hoe dat nu werkt? Kijk dan naar dit korte filmpje.

Zo helpen we elkaar het best!

Wil je meer weten hoe Arnhems Hert werkt? Lees dan onze Veel gestelde vragen, of neem contact met ons op via welkom@arnhemshert.nl.
Sluit je ook aan bij de groeiende community Arnhems Hert en open gelijk een betaalrekening. Deelnemen en openen betaalrekening.

Arnhems Hert is een community van lokale inwoners, organisaties én ondernemers, die gezamenlijk een positieve impuls willen geven aan een florerende, lokale gemeenschap en duurzame economie. Arnhems Hert betalingen verlopen geheel digitaal.

NB: Het biljet is gemaakt voor promotiedoeleinden.
Arnhems Hert staat voor duurzaamheid. Geef dit biljet daarom door.
Dit biljet is gemaakt van biologisch afbreekbaar papier en ook de inkt is voor 100% biologisch afbreekbaar. Daarnaast bevat het papier citroenmelisse zaden. Bijen zijn dol op citroenmelisse, dus het biljet kun je als je het niet meer nodig hebt, gewoon in de grond stoppen. Goed voor de biodiversiteit en wel zo duurzaam!