Aanmelden als Arnhems Hert deelnemer voor ondernemingen en organisaties

Via onderstaand formulier schrijf je je in als als ondernemers/organisatie deelnemer bij Arnhems Hert.

De Algemene voorwaarden van Arnhems Hert kan je altijd hier nalezen.

NB: Mocht je na inschrijving de bevestigingsmail niet binnen 10 minuten hebben ontvangen, kijk dan eerst even in je spambox.
Mocht je ook daar je bevestigingsmail niet aantreffen, vul dan het formulier nogmaals in. Let extra goed op de correcte invoer van het email adres.
(Mocht je ook dan geen bevestigingsmail hebben ontvangen, laat dat ons dan svp weten via ons contactformulier voor ondernemers.)

De jaarlijkse bijdrage is afhankelijk van de bedrijfsomvang (in aantallen FTE).

Bedragen: excl. btw Tot 20 FTE Tot 100 FTE 100 FTE of meer
Jaarlijkse contributie Arnhems Hert 85  € 275 € 550 €

Is deelnemerschap aan Arnhems Hert voor nu een stap te ver, en wil je je eerst oriënteren?

Dat kan. Lees hier meer over de Arnhems Hert sympathisanten.

Organisatie achter Arnhems Hert

Welke organisaties zitten er achter het Arnhems Hert?

Circuit Nederland is dé ontwikkelaar van het internationaal in gebruik zijnde Cyclos betaalplatform. Vrijwel alle lokale betaalsystemen in de wereld maken gebruik van de software van Circuit Nederland. In Nederland verzorgt Circuit Nederland voor ongeveer 10 gemeenschappen de administratieve afhandeling.

In 2018 is hiermee al meer dan 1 miljoen omzet met lokale betaalmiddelen in Nederland gerealiseerd. Coöperatie Infinite Inspiration is een sociale onderneming, gevestigd in Arnhem. Coöperatie Infinite Inspiration heeft de verantwoordelijkheid voor de organisatie achter het Arnhems Hert op zich genomen, en draagt ook de startinvesteringen. De inbreng namens de leden is geregeld via een klankbordgroep. Zodra het Arnhems Hert omvang en volume heeft, zal een aparte organisatie worden opgericht.