Schrijf je hier als sympathisant bij Arnhems Hert:

Als deelnemer van Arnhems Hert kun je een betaalrekening in Arnhems Hert krijgen en kun je aan alle Arnhems Hert bijeenkomsten deelnemen (op een enkele uitzondering na zijn deze bijeenkomsten kosteloos voor Arnhems Hert deelnemers.

Spreekt het duurzame en lokale karakter je wel aan, maar wil je je eerst oriënteren? Dat kan! Je kan bij Arnhems Hert als ondernemer of bestuurder van een (non profit) organisatie ook sympathisant worden.
Daar zitten geen financiële of andere verplichtingen aan. Wat ontvang je als sympathisant?

  • Extra profilering: Je organisatie/onderneming krijgt dan, net zoals alle andere sympathisanten, een plekje op de website van de Arnhems Hert website.
  • Uitnodigingen voor de Arnhems Hert bijeenkomsten: Via de nieuwsbrief ontvang je uitnodigingen voor de handelscarroussels en andere bijeenkomsten. Daar kun je je netwerk uitbreiden en nieuwe duurzame netwerkcontacten opbouwen.

En natuurlijk zien we daarna graag dat je op een gegeven moment deelnemer ook wordt.

Vul bovenstaand formulier in om je aan te melden als sympathisant bij Arnhems Hert.

Als je op de knop “Aanmelden” drukt dan verwerken we je aanmelding als sympathisant bij Arnhems Hert. Je ontvangt daarna per omgaande een bevestigingsmail. Mocht je deze mail niet direct binnenkrijgen, controleer dan je SPAM box of vul het aanmeldformulier nogmaals in (Controleer de correcte spelling van je email adres!)

Organisatie achter Arnhems Hert

Welke organisaties zitten er achter het Arnhems Hert?

Circuit Nederland is dé ontwikkelaar van het internationaal in gebruik zijnde Cyclos betaalplatform. Vrijwel alle lokale betaalsystemen in de wereld maken gebruik van de software van Circuit Nederland. In Nederland verzorgt Circuit Nederland voor ongeveer 10 gemeenschappen de administratieve afhandeling.

In 2018 is hiermee al meer dan 1 miljoen omzet met lokale betaalmiddelen in Nederland gerealiseerd. Coöperatie Infinite Inspiration is een sociale onderneming, gevestigd in Arnhem. Coöperatie Infinite Inspiration heeft de verantwoordelijkheid voor de organisatie achter het Arnhems Hert op zich genomen, en draagt ook de startinvesteringen. De inbreng namens de leden is geregeld via een klankbordgroep. Zodra het Arnhems Hert omvang en volume heeft, zal een aparte organisatie worden opgericht.