Speciale actie voor particulieren in de maanden juli tm/ september 2023!

Word vandaag nog een trotse deelnemer van Arnhems Hert en draag bij aan een bloeiende en hechte gemeenschap! Als lid van Arnhems Hert krijg je de unieke kans om lokale winkeliers te ondersteunen, culturele evenementen te omarmen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Laat jouw hart kloppen voor Arnhem en doe mee! Samen maken we hét verschil en zorgen we voor een bruisende toekomst vol mogelijkheden.

Ontdek de kracht van gemeenschap: Samen bouwen we aan een betere toekomst voor onze stad. Doe mee, versterk de banden en laat je hart sneller kloppen bij Arnhems Hert!”

Om het lidmaatschap nóg aantrekkelijker te maken, vragen we onze Arnhems Hert Retail deelnemers om voor Arnhems Hert leden een speciale gunfactor te bieden als jij in Arnhems Hert betaalt. Hieronder presenteren we de eerste aanbiedingen!

Voor maar € 5,– netto*) ben je al particulier lid voor de periode 2023 en 2024!

*) Bij inschrijving maak je 15 Euro over. Daarvoor krijg je direct 10 Arnhems Hert op je rekening bijgestort zodat je direct kan starten met aankopen doen. Een Arnhems Hert heeft de waarde van een Euro.

Arnhems Hert deelnemer Aanbod
Praktijk den Draak Cliënten die met Arnhems Hert betalen, krijgen bij Praktijk den Draak 10% korting.
Restaurant Foodvia Iedereen die met Arnhems Hert betaalt, krijgt bij een driegangendiner (€32,50) of viergangendiner per couvert een gratis drankje  ter waarde van maximaal € 3,50. Graag tijdens het bestellen aangeven dat je gebruik wenst te maken van deze Arnhems Hert actie.
Zelfoogsttuin De Brouwketel

CSA Zelfoogsttuin de Brouwketel in Huissen

Elke afnemer van een zelfpluk jaarabonnement die in Arnhems Hert betaalt, ontvangt 5 aardbeienplantjes.
(Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt).

Houd onze website in de gaten voor nieuwe aanbiedingen!
Bovengenoemde acties zijn geldig vanaf 1 juli 2023 t/m 30 september 20233, tenzij anders aangegeven.