• Aarden-maatpakken

‘waar Aarden voor staat’

eerlijke arbeidsomstandigheden

We staan voor faire arbeidsomstandigheden en produceren binnen Europa en aangrenzend Marokko.

innovatie

Aarden loopt voorop in de ontwikkeling van nieuwe duurzame businessmodellen, zoals het leasen van pakken en het servicemodel ‘Pak met Gemak’.

duurzame initiatieven

We ondersteunen projecten in Brazilië (link REDD+) die regenwouden beschermen. De afgelopen 5 jaren hebben wij maar liefst 500 voetbalvelden regenwoud kunnen beschermen tegen kap. Dat past in ons beleid om zoveel mogelijk klimaatneutraal te werken.

gerecyclede stoffen

Met Enschede Textielstad zijn wij een samenwerking aangegaan op het gebied van gerecyclede stoffen voor ons maatwerk . Lange tijd heeft de textielindustrie gefloreerd in lagelonenlanden. De laatste jaren is echter een kentering zichtbaar en wint reshoring, het terughalen van productiefaciliteiten, aan populariteit. De wens om transparantie terug te brengen in de textielketen heeft Enschede Textielstad aangegrepen om het ambacht waar de stad groot mee is geworden, te behouden.

Meer

TAGS
maatpakken, stropdassen, duurzame stof, Inspire, hergebruik, recycle, circulair, cradle to cradle, eco-toga, student-suits, studenten, werkkleding

AARDEN

ADRES
Sonsbeeksingel 147
6822 BL Arnhem

TELEFOON
06 – 535 330 53

EMAILwebsite