TAGS #koekjes #crackers #empanadas #zoetenhartig

Paul Koekie levert sinds 1979 business to business biologische koekjes, taarten, crackers, cheesecake, hartige taarte, empanadas en nog veel meer heerlijk gebak!

Bakkerij koekie is in 1979 in Wageningen begonnen, waar Paul in een mensa van vereniging Pee Pastinakel als kok en bakker werkzaam was. Deze vereniging had de doelstelling de biologische land- en tuinbouw te bevorderen. Elke week bracht hij zijn taarten op een bakfiets rond aan zijn klanten.

Na een aantal jaar besloot Paul te investeren in een pand in het Arnhemse Klarendal. Dit was een oude bakkerij, dat hij in 1989 overnam van bevriende, gepensioneerde bakkers. Hij ging een compagnonschap aan met twee andere bakkers, waardoor er ook broden werden gebakken in bakkerij Koekie. In deze tijd groeide de bakkerij snel en leverden ze aan steeds meer natuurvoedingswinkels, stonden ze elke week op meerdere markten en waren ze met 7 man en vrouw werkzaam in de bakkerij.

Het creëren van lekkere en mooie producten uit biologische grondstoffen is de drijfveer van Paul en zijn team en iets waar ze nog jaren mee door willen gaan.

Paul Koekie

ADRES
Johannastraat 16
6822 CK Arnhem

TELEFOON

026 – 44 33 115

EMAILwebsite