Odin. De biologische supermarkt met idealen

TAGS
Natuurvoeding, Biologisch

Als lid van Arnhems Hert kan je bij Odin met ARH betalen.

Heb je nog geen deelnemerspas en ben je nog geen coöperatielid?
Beslis dan eerst of je coöperatielid wilt worden (Zie hier voor de voordelen als coöperatielid).

  1. Als je coöperatielid wilt worden, dan kan je dat rechtstreeks in de Odin winkel van jouw keuze regelen.
    De eenmalige bijdrage/inleg betaal je in Euro’s. Je krijgt dan direct de daarbij behorende pas mee.
  2. Als je geen coöperatielid wilt worden, en toch met Arnhems Hert wilt betalen, kan je hiervoor een pas van ODIN krijgen. Meld je daarvoor bij welkom@arnhemshert.nl aan, onder vermelding van je naam, adres, woonplaats en emailadres . Arnhems Hert neemt dan contact op met Odin, en via die weg krijg je je pasje thuisgestuurd (NB: Odin heeft nog een aantal “oude” Estafette pasjes. Uit duurzaamheidsoverwegingen zijn deze niet vernietigd, maar worden via deze toepassing toch nog effectief ingezet. Het kan zijn dat je één van deze pasjes krijgt toegestuurd. Dan ben je in ieder geval op de hoogte van de achtergrond hiervan).

Ben je coöperatielid, of heb je al eerder een Odin deelnemerspas aangevraagd/ontvangen?
Dan kan je direct Arnhems Hert (ARH) opwaarderen via je betaalrekening bij Circuit Nederland met een door jou gewenst bedrag.  De boodschappen die je daarna doet, worden in Arnhems Hert voldaan via het saldo wat je op deze manier op de Odin kaart hebt geladen.
(Ben je coöperatielid, dan wordt ook de maandelijkse bijdrage vanuit je saldo op dit moment nog in Euro’s geïncasseerd. We zijn in overleg met ODIN om deze periodieke betalingen ook in ARH te gaan voldoen.)

Saldo op pas opladen
Via je ARH betaalrekening maak je een saldo naar Odin , onder vermelding van je deelnemersnummer (vermelden van de 6 laatste cijfers is voldoende). Wij zorgen er dan voor dat je saldo in Arnhems Hert op je pasje wordt gezet. Daarmee kan je boodschappen doen bij Odin in Arnhem, Oosterbeek of Velp, maar óók bij alle andere Odin vestigingen in Nederland! Handig voor op vakantie, of als je een weekendje weg bent!

NB1: Heb je je saldo opgeladen? Dan kan je (bv vóór het boodschappen doen) bij de kassa vragen hoeveel saldo op je pas staat. Dan weet je zeker dat het overboeken is gelukt.

NB2: De betaalpas die je van Odin hebt ontvangen, is eerder als spaarkaart (voor punten) in gebruik geweest. Het kan dus zijn dat als je de pas aanbiedt, het winkelpersoneel denkt dat je “gewoon” met Euro’s wilt betalen, en dat je punten op je kaart wilt laten toevoegen.  Het duidelijkste is het, als je tijdens het aanbieden van de kaart duidelijk aangeeft dat je met deze kaart wilt betalen.

Voor Coöperatieleden: Je Arnhems Hert saldo op de ODIN pas opvragen

Niets is vervelender dan bij de kassa pas tot de ontdekking komen dat je Arnhems Hert saldo op je ODIN pas ontoereikend is om al je boodschappen af te rekenen.

Gelukkig is het voor coöperatieleden mogelijk om je saldo thuis, of vanaf je smartphone vooraf te bekijken!

Daarvoor open je eerst jouw persoonlijk account bij ODIN. Dat doe je als volgt:

  1. Ga naar https://www.odin.nl/klantenportaal/aanmelden (Klik op de link of ga naar www.odin.nl en kies daar voor )
  2. Log dan in op je ODIN account en kies links in het menu voor

Is je saldo onvoldoende? Lees dan hierboven hoe je je saldo met Arnhems Hert oplaadt. Dat gaat op dit moment nog handmatig en daar gaat gemiddeld een werkdag overheen. Zorg dus dat je je saldo bijtijds aanvult!

Odin

ADRES
Spijkerlaan 43
6828 EB Arnhem
(met vestigingen door het heel het land, waaronder Oosterbeek: Cornelis Koningstraat 2, en Velp: Parkstraat 2)

TELEFOON
026-3511561