TAGS
Natuur, Biologische landbouw

Voedselproductie zonder bodemuitputting, gewoon met hulp van de natuur.
In de rivierdelta van IJssel en Rijn, tussen de gemeentes Duiven en Westervoort, ligt de Horsterhof. Op negen hectare vruchtbare rivierklei produceren wij hier ruim 80 verschillende soorten biologische groenten. Deze groenten verkopen wij via onze groentepakketten en via onze boerderijwinkel. Wij werken op biologische wijze, wat betekent dat we voedsel verbouwen in samenwerking met de natuur. Op de Horsterhof produceren we ons voedsel in samenwerking met het natuurlijk systeem. Door te kijken naar de behoeften van de gewassen en de middelen die de natuur biedt om hierin te voorzien. Ons ideaal is een ecosysteem dat gezond en in balans is, zodat je geen last hebt van plagen. Wij streven dan ook naar een gemengde bedrijfsvoering met zo min mogelijk aanvoer van buitenaf. Door te oogsten onttrekken we voedingstoffen van de bodem, deze geven we ten dele terug doormiddel van mest. Voor de mest houden we koeien die zich voeden met het gras en graan in de vruchtwisseling welke weer zorgen voor rust en herstel van de bodem.

De Horsterhof betalen in Arnhems Hert

Onze groente en fruit pakketten reken je normaal af via een automatische incasso in Euro’s. We bieden echter ook  de mogelijkheid om onze pakketten in Arnhems Hert af te rekenen. Daarmee draag je bij dat jouw geld lokaal en duurzaam wordt besteed. Niet alleen bij ons , maar ook bij alle andere deelnemende bedrijven.
Wat moet je daarvoor doen?

  1. Ben je nog geen lid van Arnhems Hert? Wordt dan eerst lid: https://arnhemshert.nl/aanmelden
  2. Meldt bij ons per mail dat je in Arnhems Hert wilt gaan betalen (met een ingangsdatum per eerste van de maand, minimaal 2 weken in de toekomst)
  3. Stel een maandelijkse automatische overschrijving in naar C.V. Horsterhof met het bedrag dat overeenkomt met het door jou bestelde pakket.
    Instructies: https://arnhemshert.nl/faq-items/periodieke-betalingen 

C.v. de Horsterhof

ADRES
Horsterstraat 1
6921 AM Duiven

TELEFOON
0316 – 26 26 04

EMAILwebsite