Praktijk DE GROENE KAMER voor TuiNa massage therapie

TAGS
Massage, Gezondheid, Gezondheidszorg

Praktijk DE GROENE KAMER voor TuiNa (spreek uit twiena) massage therapie is speciaal voor vrouwen met chronische-, acute- of emotionele gezondheidsklachten als:
  • stress
  • burn-out
  • migraine
  • overgangsklachten
  • vermoeidheid of
  • slapeloosheid
Met Chinese massage therapie draag ik op duurzame wijze bij aan het welzijn en de gezondheid van vrouwen. In de praktijk blijkt dat veel langdurig bestaande (pijn)klachten toch nog kunnen verbeteren met massage therapie, ook als de reguliere zorg geen verbetering meer laat zien.

Mijn handen en mijn gevoeligheid zijn mijn belangrijkste gereedschap.
Massage therapie is behalve klacht verminderend een weldaad voor lichaam en geest. Ik neem de tijd voor overleg en uitleg en varen mijn cliënten wel bij. Lid van beroepsvereniging  Zhong, mijn behandelingen worden door veel zorgverzekeraars vergoed uit de aanvullende verzekering .Voor dat ik in de gezondheidszorg voor vrouwen terecht kwam, was ik jarenlang actief in de organisatie van Kunst & Cultuur. Ik werkte voor kunstenaars en musea, was productieleider voor verschillende tentoonstellingen en theaterprojecten op locatie. Het organiseren is naar de zijlijn verschoven, maar zo nu en dan kan ik het niet laten en zet ik weer eens wat op de rit.

Als je wil weten of TuiNa massage therapie iets voor je is, neem dan contact met me op. Met hartelijke groet, Jeannette Sanders.

De Groene Kamer – TuiNa massage

ADRES
Therapeutencentrum De Sterrenberg
Tooropstraat 43
6813 KT  Arnhem

TELEFOON
06 – 516 277 90

EMAIL website