Arnhems Hert Kerstpakketten

Een Arnhems lokaal, duurzaam en zo biologisch mogelijk Kerstpakket echt iets om aan je medewerkers te geven.

Net als in 2019, 2020 en 2021 zullen we ook in 2022 aan deze succesvolle actie een vervolg geven. De organisatie hebben we vanaf 2022 wat anders ingericht. Arnhem Lokaal, één van de deelnemers van Arnhems Hert, neemt de uitvoering op zich. Arnhem Lokaal heeft ook de orderhandling voor Arnhem pakketten op zich genomen (Arnhem pakketten is een initiatief van Groene Rijders, Scalabor en Peeze).

Arnhem Lokaal blijft (uiteraard) zoveel mogelijk gebruik maken van Arnhems Hert deelnemers als partners! En schaf jij als Arnhems Hert deelnemer kerstpakketten aan bij Arnhem Lokaal? Vraag dan naar de 5% korting die Arnhem Lokaal speciaal voor Arnhems Hert deelnemers aanbiedt

Meer informatie over de Arnhemse Kerstpakketten

donders-bv-arnhems-hertHistorie: 2021 is het derde jaar dat we het Arnhems Hert Kerstpakket zelf verzorgden. De bijdrage van onze deelnemers krijgt hierin vorm en het stimuleert het “wij” gevoel in onze community. Lokale duurzame ondernemers leveren de ingrediënten, andere lokale duurzame ondernemers bestellen de kerstpakketten. Tot slot genieten de ontvangers van deze kerstpakketten van de heerlijke producten én worden en passant attent gemaakt dat ook zij deelnemer kunnen worden van de community Arnhems Hert en via die weg hun bijdrage aan de lokale community leveren.