Een Arnhems lokaal, duurzaam en zo biologisch mogelijk Kerstpakket echt iets om aan je medewerkers te geven.

Ook in 2021 zullen we deze succesvolle actie vervolgen. Ook jij kan voor jouw relaties of voor je medewerkers een uniek en duurzaam kerstpakket bij ons bestellen. En met elk pakket wat jij bestelt, draag je bij aan de optopper die Arnhems Hert jaarlijks aan de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs toekent!

Wat zit er in het pakket?
Ons Kerstpakket Arnhems Hert is duurzaam geproduceerd in opdracht van Arnhemse bedrijven en zoveel mogelijk geproduceerd op basis van lokale grondstoffen. Het Kerstpakket met een Arnhems Hert is in drie varianten beschikbaar: twee “Kerstpakketten Zilver”, en een “Kerstpakket Goud”.

De klassieker Kerstpakket Zilver bevat honing uit Arnhem of nabije omgeving (bv van de imkervereniging de Bijenstal), Kerstkransjes en Cantuccini (Bakkerij Tom van Otterloo), Earl Grey thee en Nougat (Koffiebranderij Peeze) en gerecycelde Arnhemse kaarsjes van de Groene Vos.
Meer informatie over de inhoud van Arnhems Hert Zilver (Klassieker).

Kerstpakket Zilver (Nieuw): Naast dit klassieke Kerstpakket Zilver hebben we in 2021 een nieuwe variant uitgebracht, met een nieuwe inhoud!
We verwelkomen de bieren van de Arnhemse brouwerij de Snor (2x) én vers gebakken kerststol van Bakkerij Tom van Otterloo!
Meer informatie over de inhoud van Arnhems Hert Zilver (Nieuw).

Het Kerstpakket Goud bevat honing uit Arnhem of nabije omgeving (bv van de imkervereniging de Bijenstal),  Kerstkransjes en Cantuccini (Bakkerij Tom van Otterloo), losse Norwood Earl Grey thee met citroen en lavendel en Nougat (Koffiebranderij Peeze), 3 lokaal gebrouwen biertjes van Brouwerij de Snor, vers gebakken kerststol van Bakkerij Tom van Otterloo, twee gerecycelde Arnhemse kaarsjes (de Groene Vos), biologische vruchtensappen van ODIN en een “Grow your thoughts” kaart (Pluk de dag).
Meer informatie over de inhoud van Arnhems Hert Goud.

Voor het inpakken zijn we in overleg met een sociale werkvoorziening. Ook daarmee dragen wij en jullie bij aan een sociale samenleving. Verder bevatten alle pakketten standaard een (algemeen) kaartje tekst namens de gever en namens de Arnhems Hert community. Daarin is ook een verwijzing opgenomen naar de herkomstinformatie van de producten uit het Kerstpakket.

Wat kosten deze Kerstpakketten?
We hebben 3 pakketten,  twee Zilver pakket van 30 € (excl. btw) en een Goud pakket van 50 € (excl. btw).  Betaal je in Arnhems Hert, dan krijg je 10% korting! Een Zilver pakket kost dan 27 ARH (excl. btw),  een Goud pakket 45 ARH (excl. btw).

Wie kan deze pakketten bestellen?
Elke ondernemer kan bij ons deze Arnhems Hert Kerstpakketten bestellen. Ben je (of wordt je) deelnemer bij Arnhems Hert, dan kun je ook in Arnhems Hert afrekenen met bovengenoemde korting.

donders-bv-arnhems-hertHistorie: 2021 is het derde jaar dat we het Arnhems Hert Kerstpakket verzorgen. De bijdrage van onze deelnemers krijgt hierin vorm en het stimuleert het “wij” gevoel in onze community. Lokale duurzame ondernemers leveren de ingrediënten, andere lokale duurzame ondernemers bestellen de kerstpakketten. Tot slot genieten de ontvangers van deze kerstpakketten van de heerlijke producten én worden en passant attent gemaakt dat ook zij deelnemer kunnen worden van de community Arnhems Hert en via die weg hun bijdrage aan de lokale community leveren.

Bestelformulier

Overweeg je om een aantal Arnhems Hert Kerstpakketten te bestellen?  Vul dan dit informatieformulier in.

Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. NB: Bestellen kan tot 10 december 2021.

Dank voor je bericht. Deze is succesvol verstuurd. We zullen binnen 2 werkdagen reageren.
There was an error trying to send your message. Please try again later. Er heeft zich een fout voorgedaan bij het versturen van je bericht. Probeer het op een ander moment nog eens.