Gefeliciteerd met jouw Kerstpakket met een Arnhems Hert!

De gever heeft dit pakket met zorg uitgekozen. Er is een speciale reden geweest om jou, als ontvanger, in het zonnetje te zetten en als blijk van waardering dit pakket te schenken! En tegelijkertijd toont hij/zij daarmee zijn/haar duurzame hart door de lokale duurzame gemeenschap een steuntje in de rug te geven. En daar hebben we allemaal profijt van.

We wensen jou en je naasten hele fijne feestdagen toe!

Houwke Ong en Tjwan Oei
Mede initiatiefnemers van de Arnhems Hert community

 

De samenstelling van het Kerstpakket: Vanuit een duurzaam hart hebben we een pakket samengesteld wat zoveel mogelijk in Arnhem is geproduceerd of door Arnhemse ondernemers is verpakt/geïmporteerd, waarbij de duurzaamheid ook in de hele keten is geborgd. Alle ondernemers zijn geselecteerd op hun duurzame ambities en lokale roots. Zij zijn deelnemer van de Arnhems Hert community of sympathisant.
Wil je weten wie wat heeft bijgedragen en wat de herkomst van de producten in jouw kerstpakket is? Lees dan hier verder.

Voor ontvangers van dit pakket uit Arnhem en omstreken hebben we nog een aanbod: Arnhems Hert is op dit moment een kleine, maar groeiende community van Arnhemmers (en mensen uit de nabije omgeving van Arnhem). Wat ons bindt en inspireert, is dat we onze lokale leefomgeving op een duurzame manier willen laten floreren. Geen lineaire groei, maar lokale duurzame bloei! Daarvoor organiseren we periodiek bijeenkomsten met een inspirerende inleider. Bijeenkomsten waarin de collectieve energie van alle deelnemers voelbaar is! Een voorbeeld van zo’n bijeenkomst is ons jaarevent van 6 november (voor een impressie, lees hier verder). In 2020 zullen we deze succesvolle reeks van bijeenkomsten vervolgen.
Heb jij een duurzaam en Arnhems Hart en wil je graag meegenomen worden én zelf bijdragen aan een lokale, florerende gemeenschap? Sluit je dan ook aan bij de community Arnhems Hert!
Als ontvanger van het kerstpakket, bieden we je aan te profiteren van onze voordeelactie, die normaal alleen voor studenten is bedoeld.
Je kan dan lid worden van de Arnhems Hert community voor 5 € per jaar (of 5 ARH per jaar). Dit geldt dan voor het kalenderjaar waarin je lid wordt, plus het komende kalenderjaar.
Zet dus in je agenda dat je je direct in het nieuwe jaar inschrijft, dan ben je tot en met 31 december 2021 lid!

Je kan dan gelijktijdig de eerste week van januari een ARH rekening openen, zodat je ook zelf actief kan bijdragen door lokaal en duurzaam met Arnhems Hert inkopen te doen. Zie hier voor de Arnhemse ondernemers waar je nu al met Arnhems Hert kunt betalen. Bij het openen van deze ARH rekening (kosten: 15 € per jaar) krijg je van ons over het eerste jaar 10 ARH retour op je rekening. Daarmee ben je tot en met 31 december 2021 lid, én kun je met Arnhems Hert inkopen doen, voor maar 10 € (gelijkwaardig aan 10 ARH).
Ik schrijf me in als deelnemer aan de Arnhems Hert community. (Kies de optie “Student”)

Wie zijn wij?
Arnhems Hert is een community van lokale inwoners, organisaties én ondernemers.
We stimuleren ondernemers en vrienden om elkaar actief op te zoeken, met elkaar te verbinden en daarmee lokale transacties te realiseren.
Dit met het betaalmiddel en een betrouwbaar betaalsysteem als grondslag.
Bakkerij Tom van Otterloo, Duurzaam maatpakken atelier Dutch Spirit en Infinite Inspiration zijn de initiatiefnemers achter het Arnhems Hert.