Project omschrijving

  • DutchSpirit-maatpakken

Bij DutchSpirit aan de Sonsbeeksingel in het Modekwartier kun je terecht voor eerlijke, duurzame maatpakken voor dames en heren.

DutchSpirit biedt duurzame maatpakken voor dames- en heren en studenten. DutchSpirit meet je maatpak persoonlijk aan op hun locatie aan de Sonsbeeksingel of bij jouw thuis of op je werk. Je kunt een mantelpak kopen of leasen bij DutchSpirit. De geleverde mantelpakken ontvangt DutchSpirit graag retour voor nieuwe toepassingen van de kostbare materialen. DutchSpirit levert ook stropdassen van gerecycled materiaal.

Werkkleding

In samenwerking met verschillende partijen ontwikkelde DutchSpirit de stof Inspire. Van deze circulaire, herbruikbare stof wordt duurzame werkkleding gemaakt voor verschillende branches zoals de zorg, schoonmaak, horeca en bouwsector. De kledingstof wordt ook toegepast in de EcoToga.

Duurzaam ondernemen

Het is de passie van DutchSpirit om op een eerlijke wijze zaken te doen en bij te dragen aan een betere wereld. Ze willen ervoor zorgen dat hun handelen niet ten koste gaat van mens, dier en milieu. DutchSpirit betaalt eerlijke inkoopprijzen zodat hun producenten hun mensen een fair loon kunnen betalen. Het bedrijf staat voor zero tolerance als het gaat om slechte behandeling van medewerkers (bv kinderarbeid). DutchSpirit hergebruikt al hun producten en faciliteert terugname. Ze streven telkens naar de kortste transport afstanden en compenseren de CO2 uitstoot volledig.

Meer

TAGS
maatpakken, stropdassen, duurzame stof, Inspire, hergebruik, recycle, circulair, cradle to cradle, eco-toga, student-suits, studenten, werkkleding

Dutch Spirit

ADRES
Sonsbeeksingel 147
6822 BL Arnhem

TELEFOON
06 – 535 330 53

facebook twitter