Met de lente in aantocht lijkt het helemaal geen geschikt moment om over Kerstpakketten na te denken.
Maar toch doen we dat bij Arnhems Hert wél! Een Kerstpakket met een lokale uitstraling is mooi om te illustreren dat lokaal ondernemen met een Arnhems Hert werkt!

Het assortiment zullen we als volgt inrichten:

2 verschillende kerstpakketten met een waarde van 25 € (excl. BTW)

2 verschillende kerstpakketten met een waarde van 35 € (excl. BTW)

2 verschillende kerstpakketten met een waarde van 50 € (excl. BTW)

Daarnaast zullen we nog twee verschillende soorten pakketten relatiegeschenken samenstellen, die het hele jaar door te bestellen zullen zijn.

Wat er precies in de kerstpakketten zal zitten, is op dit moment nog even een verrassing. Maar je moet in ieder geval denken aan producten die in Arnhem geproduceerd zijn of producten die Arnhemse ondernemers in de regio hebben laten maken. Om een idee te krijgen: Echte Arnhemse honing, Arnhemse wijn, in Arnhem ambachtelijk gebakken kerststol, om maar een paar voorbeelden te noemen. Alle producten zijn afkomstig van ondernemers die actief deelnemen in de community Arnhems Hert.

De samenstelling en inhoud zal vanaf 15 mei 2019 bekend zijn. Vanaf die datum kunnen bestellingen worden aangenomen. Wilt je eerder al iets weten?
Neem dan per mail welkom@arnhemshert.nl
of telefoon (06-40121410) contact met ons op.

Van bestellers verwachten we dat zij ook willen bijdragen aan een duurzame lokale economie door deelnemer te worden aan de community van het Arnhems Hert. Bestellers krijgen de mogelijkheid een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de Kerstpakketten. Ook de Arnhems Hert gemeenschap zal een symbolische attentie toevoegen voor de ontvangers van het Kerstpakket.

De tijdsplanning ziet er als volgt uit:

Vrijdag 10 mei 2019: Sluitingsdatum voor aanbieden van in Arnhem geproduceerde artikelen om op te nemen in het assortiment.

Vrijdag 28 juni 2019:  Sluitingsdatum 1ste bestelronde voor Kerstpakketten met een Arnhems Hert 2019

Vrijdag 27 september 2019: Sluitingsdatum nabestellingen Kerstpakketten met een Arnhems Hert 2019.

vrijdag 29 november 2019: Aanleveren bijdragen aan Kerstpakketten met een Arnhems Hert 2019.

9-13 december 2019: Uitlevering Kerstpakketten met een Arnhems Hert.