Al brainstormend over een mooie invulling van lokaal duurzaam ondernemen, kwamen we op het idee: Kerstpakketten en relatiegeschenken met een lokaal, duurzaam karakter. Daar heeft iedereen wat aan: de lokale ondernemers die bijdragen aan de samenstelling van deze pakketten, jullie als bestellers kunnen jullie profiel als duurzame ondernemers met een Arnhems hert uitdragen én jullie maken de ontvangers blij met een uniek pakket van duurzame, Arnhemse producten!

En daarom de primeur voor 2019: Het Kerstpakket met een Arnhems Hert!

Wat zit er in het kerstpakket?

Ons Kerstpakket Arnhems Hert is duurzaam geproduceerd in opdracht van Arnhemse bedrijven en zoveel mogelijk geproduceerd op basis van lokale grondstoffen. De producten worden geleverd door bekende Arnhemse bedrijven, zoals Bakkerij Tom van Otterloo , De Groene Vos en Koffiebranderij Peeze. Dit Kerstpakket is met korting verkrijgbaar voor deelnemers binnen de Arnhems Hert Community. Maar ook niet-leden van de Arnhems Hert Community kunnen onze Kerstpakketten aanschaffen. Het Kerstpakket met een Arnhems Hert is in drie varianten beschikbaar: een “Kerstpakket Zilver”, en twee varianten “Kerstpakket Goud”.

Het Kerstpakket Zilver bevat Arnhemse Honing (van de imkervereniging de Bijenstal), Kerstkransjes en Cantuccini (Bakkerij Tom van Otterloo), Nougat en Jasmijn thee (Koffiebranderij Peeze) en recycled Arnhemse kaarsen (2x) van de Groene Vos.

Het Kerstpakket Goud-I bevat Arnhemse Honing (van de imkervereniging de Bijenstal), een (waardebon voor een) Kerststol en Cantuccini (beide van Bakkerij Tom van Otterloo), Nougat (Koffiebranderij Peeze), recycled Arnhemse kaarsen (2x) van de Groene Vos, een Beewrap (Ekoplaza) en een fles witte wijn van Landgoed Mariëndaal.

Het Kerstpakket Goud-II bevat Arnhemse Honing (van de imkervereniging de Bijenstal),  Kerstkransjes en Cantuccini (Bakkerij Tom van Otterloo), een waardebon voor koffie/thee (Koffiebranderij Peeze), recycled Arnhemse kaarsen (2x) van de Groene Vos, een Beewrap (Ekoplaza) en een fles witte wijn van Landgoed Mariëndaal.

Voor het inpakken zijn we in overleg met Scalabor. Ook daarmee dragen wij en jullie bij aan een sociale samenleving. Verder bevatten alle pakketten standaard een (algemeen) kaartje tekst namens de gever en namens de Arnhems Hert community. Daarin is ook een verwijzing opgenomen naar de herkomst informatie van de producten uit het Kerstpakket.

Voor meer informatie over de samenstelling van deze Kerstpakketten, klik hier:

Kerstpakket Zilver       Kerstpakket Goud-I       Kerstpakket Goud-II

Daarnaast zullen we binnenkort nog een assortiment van lokale duurzame relatiegeschenken samenstellen, die het hele jaar door te bestellen zullen zijn.

Wil je direct een of meerdere pakketten bestellen? Bestel dan hier de kerstpakketten van jouw keuze!