In 2019 is Arnhems Hert gestart met een kerstpakketten actie. Lokale duurzame ondernemers leveren de ingrediënten, andere lokale duurzame ondernemers bestellen de kerstpakketten. Tot slot genieten de ontvangers van deze kerstpakketten van de heerlijke producten én worden en passant attent gemaakt dat ook zij deelnemer kunnen worden van de community Arnhems Hert en via die weg hun bijdrage aan de lokale community leveren.

Foto van het pakket uit 2019:

Ook in 2020 zullen we deze succesvolle actie vervolgen. Ook jij kan voor jouw relaties of voor je medewerkers een uniek en duurzaam kerstpakket bij ons bestellen.

Prijzen

We hebben 3 pakketten,  één Zilver pakket van 30 € (excl. btw) en twee Goud pakketten van 50 € (excl. btw).  Betaal je in Arnhems Hert, dan krijg je 10% korting! Het Zilver pakket kost dan 27 ARH (excl. btw),  de Goud pakketten 45 ARH (excl. btw).

Wat zit er in het kerstpakket?

Ons Kerstpakket Arnhems Hert is duurzaam geproduceerd in opdracht van Arnhemse bedrijven en zoveel mogelijk geproduceerd op basis van lokale grondstoffen. De producten worden geleverd door bekende Arnhemse bedrijven, zoals Bakkerij Tom van Otterloo , De Groene Vos en Koffiebranderij Peeze. Dit Kerstpakket is met korting verkrijgbaar voor deelnemers binnen de Arnhems Hert Community. Maar ook niet-leden van de Arnhems Hert Community kunnen onze Kerstpakketten aanschaffen. Het Kerstpakket met een Arnhems Hert is in drie varianten beschikbaar: een “Kerstpakket Zilver”, en twee varianten “Kerstpakket Goud”, namelijk Vers en Houdbaar.

Het Kerstpakket Zilver bevat 250 g Arnhemse Honing (van de imkervereniging de Bijenstal), Kerstkransjes en Cantuccini (Bakkerij Tom van Otterloo), Jasmijn thee en Nougat (Koffiebranderij Peeze) en recycled Arnhemse kaarsen (2x) van de Groene Vos.

Het Kerstpakket Goud-I (Vers) bevat 400 g Arnhemse Honing (van de imkervereniging de Bijenstal), een verse Kerststol, Kerstkransjes en Cantuccini (alle van Bakkerij Tom van Otterloo), Jasmijn thee en Nougat (Koffiebranderij Peeze), 3 lokaal gebrouwen biertjes (Durs), 2 recycled Arnhemse kaarsen (de Groene Vos), en een leuke “Grow your thoughts” kaart (Pluk de dag).

Het Kerstpakket Goud-II (Houdbaar) bevat 400 g Arnhemse Honing (van de imkervereniging de Bijenstal),  Kerstkransjes en Cantuccini (Bakkerij Tom van Otterloo), Jasmijn thee en Nougat (Koffiebranderij Peeze), 3 lokaal gebrouwen biertjes en twee glazen (Durs), 2 wat grotere recycled Arnhemse kaarsen (de Groene Vos), en twee leuke “Grow your thoughts” kaart (Pluk de dag).

Voor het inpakken zijn we in overleg met Scalabor. Ook daarmee dragen wij en jullie bij aan een sociale samenleving. Verder bevatten alle pakketten standaard een (algemeen) kaartje tekst namens de gever en namens de Arnhems Hert community. Daarin is ook een verwijzing opgenomen naar de herkomstinformatie van de producten uit het Kerstpakket.

Voor meer informatie over de samenstelling van deze Kerstpakketten, klik hier:

Kerstpakket Zilver       Kerstpakket Goud-I       Kerstpakket Goud-II

Daarnaast zullen we binnenkort nog een assortiment van lokale duurzame relatiegeschenken samenstellen, die het hele jaar door te bestellen zullen zijn.

Wil je direct een of meerdere pakketten bestellen? Bestel dan hier de kerstpakketten van jouw keuze!