Arnhems Hert maakt deel uit van een grotere beweging, All United.

Als onderling ruilmiddel gebruiken we daarbij circulair geld.
Circulair geld kan de impact van onze duurzame keuzes vergroten en de economische transitie naar een duurzame wereld enorm versnellen.

Die ambities delen we met een flink aantal andere communities van duurzaam handelende inwoners en organisaties.
De meesten zijn lokaal georganiseerd. Verder kennen we ook een landelijk netwerk van duurzame bedrijven.

Samen vormen we de beweging All United
Als Arnhems Hert zijn we er trots op dat we deel uitmaken van deze beweging. De beweging All United inspireert ons om onze ambities te realiseren.

Samen hebben we een “Praatplaat” gemaakt. Een praatplaat, waarin je, stap voor stap gestimuleerd wordt om het systeem te verduurzamen én tegelijkertijd je eigen intrinsieke motivatie (én die van je omgeving) te vergroten.

We nodigen je uit om deze praatplaat (zie hieronder) te verkennen.

Waar loop JIJ voor warm? Waar trigger JIJ op!

Gaat jouw hart sneller kloppen? Laat je dan verder inspireren en download de “routebeschrijving“.

Save the date: woensdagavond 14 oktober 2020 houden we opnieuw een Arnhems Hert bijeenkomst. Aanvang: 19.00 u. Plaats: DAZO, Spijkerstraat 125, Arnhem. Aanmelding: stuur een mail naar welkom@arnhemshert.nl

Bron: Met dank aan Leonie Haas is deze praatplaat ontworpen door De Merkarchitect

Wie zijn de andere deelnemers van de beweging All United?

Dat zijn: Het landelijke handelsnetwerk United Economy, een groeiende groep van duurzaam gedreven bedrijven en organisaties, die het positieve in de wereld willen versterken, en de lokale communities zoals ook Arnhems Hert, waarin inwoners én bedrijven/organisaties zich lokaal verenigen: De Zeister Knoop, De Alkmaarse Vix en De Utrechtse Euro.

We gebruiken allemaal het onderliggende betaalplatform van Circuit Nederland.

Naast de aanjagers in de beweging All United, zijn er nog een aantal Nederlandse lokale communities, waarvan sommigen nog in oprichting. We onderhouden goede collegiale banden met: De Zutphense Borro, De Brabantse Parel, De Groninger Gulden en De “Rotter-” Dam.

Download & deel de wegwijzer (“Praatplaat”) en routebeschrijving ook met mensen in je netwerk. Dit is dé weg naar een duurzame, sociale en eerlijke economie!