Voor leden van de Arnhems Hert community bieden we deze pakketten aan met een aantrekkelijke korting.

Sommige producten (de honing, en de gerecycelde kaarsen bijvoorbeeld) zijn slechts beperkt voorradig.
Bestel daarom tijdig (vóór 22 november 2020)! De bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst bevestigd worden. Op is op!
Is het pakket van je keuze niet meer voorradig dan zullen we een alternatief voorleggen, of je kunt de bestelling annuleren.

We bevestigen je bestelling met een bevestiging en een betaaloptie. Na betaling van de bestelling is de reservering definitief. Wil je meer dan 50 pakketten bestellen? Neem dan eerst even contact met ons op voor de mogelijkheden.
De kerstpakketten worden in de week van 14 t/m 22 december in overleg afgeleverd.

Wil je eerst nog wat meer weten? Mail ons dan je vraag (of bel Tjwan Oei  op 06-40121410).

Bestellers krijgen de mogelijkheid een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de Kerstpakketten. Die dienen uiterlijk 15 november in het gewenste aantal (plus enkele reserve exemplaren) in afgedrukte vorm aangeleverd te worden. Vanuit Arnhems Hert voegen we standaard een kaart toe met de beste wensen namens de gever. De ontvanger krijgt de gelegenheid om met korting lid te worden van de Arnhems Hert community. Verder zal er informatie gegeven worden over de samenstelling en herkomst van het pakket.

[wpforms id=”1367″ title=”false” description=”false”]

NB: Binnenkort zullen we op deze website ook een assortiment van lokale duurzame relatiegeschenken samenstellen, die het hele jaar door te bestellen zullen zijn.