Schrijf je hier als particulier in bij Arnhems Hert:

Stap 1: Schrijf je hier in.

De algemene voorwaarden van Arnhems Hert ( AV Arnhems Hert) kun je hier nalezen.

Stap 2: Open hier je Arnhems Hert betaalrekening.

Druk op onderstaande groene knop. Dan opent er een nieuw tabblad. Daarin wordt je doorgeleid naar het “Inschrijfformulier Arnhems Hert” het inschrijfformulier op het platform van United Economy, waarop je je ARH betaalrekening kunt openen.

Tips bij de inschrijving voor een betaalrekening:

  • Zakelijk/particulier:Vink het vakje particulier aan
  • Volledige naam: Voornaam en achternaam zijn voldoende
  • Mobiele telefoon: Niet verplicht. Niet invullen als je in de toekomst een zakelijke ARH betaalrekening wilt openen en daar hetzelfde telefoonnummer wilt gebruiken
  • Vaste telefoon: idem
  • Adres: Straat, huisnummer en eventuele toevoeging

Om deelname voor iedereen mogelijk te maken, bieden we voor 2023 het particuliere lidmaatschap aan tegen een lage jaarlijkse basisbijdrage van € 15,–. Hiervoor wordt je deelnemer van de Arnhems Hert community én openen we de Arnhems Hert betaalrekening voor je.
Deze bijdrage geldt voor het lopende kalenderjaar én voor het eerstvolgende kalenderjaar. Én voor speciale doelgroepen (zoals bijvoorbeeld Rozet Card houders) geven we nog eens extra voordeelkorting! (Zie bij Rozet).

Hiermee houden we de basisbijdrage laag, maar kunnen we niet alle kosten dekken.
Bij het openen van de Arnhems Hert betaalrekening bij Circuit Nederland krijg je de keuze om (naast de basisbijdrage van € 15,–) een extra jaarlijkse bijdrage van € 25,–, € 55,– of € 85,– over te maken. Daarmee kan je zelf de hoogte van je bijdrage naar draagkracht aanpassen.
Met jouw extra bijdrage steunen we maatschappelijke doelen in Arnhem én maak je het mogelijk om de groei van Arnhems Hert te versnellen!

Vul bovenstaand formulier in om je aan te melden als particulier deelnemer bij Arnhems Hert.

Als je op de knop “Aanmelden” drukt dan verwerken we je aanmelding als particulier bij Arnhems Hert. Je ontvangt daarna per omgaande een vervolgmail met instructies hoe je je Arnhems Hert rekening bij Circuit Nederland kunt openen (Circuit Nederland verzorgt onder andere voor Arnhems Hert de betaalrekeningen). Mocht je deze mail niet direct binnenkrijgen, controleer dan je SPAM box of vul het aanmeldformulier nogmaals in (Controleer de correcte spelling van je email adres!)

Met de betaalapp kun je bij alle aangesloten winkels aankopen doen. Bij Odin dien je eenmalig een klantenkaart aan te vragen, waarop je eerst Arnhems stort en er daarna mee in Arnhems Hert betaalt. Wil je deze kaart aanvragen? Klik dan hier.

Organisatie achter Arnhems Hert

Welke organisaties zitten er achter het Arnhems Hert?

Circuit Nederland is dé ontwikkelaar van het internationaal in gebruik zijnde Cyclos betaalplatform. Vrijwel alle lokale betaalsystemen in de wereld maken gebruik van de software van Circuit Nederland. In Nederland verzorgt Circuit Nederland voor ongeveer 10 gemeenschappen de administratieve afhandeling.

In 2018 is hiermee al meer dan 1 miljoen omzet met lokale betaalmiddelen in Nederland gerealiseerd. Coöperatie Infinite Inspiration is een sociale onderneming, gevestigd in Arnhem. Coöperatie Infinite Inspiration heeft de verantwoordelijkheid voor de organisatie achter het Arnhems Hert op zich genomen, en draagt ook de startinvesteringen. De inbreng namens de leden is geregeld via een klankbordgroep. Zodra het Arnhems Hert omvang en volume heeft, zal een aparte organisatie worden opgericht.